Proeverij 25 mei 2023 (heeft al plaatsgevonden)

Binnenkort organiseren we voor nieuwsgierige, potentiƫle Begeleiders van Sociale Innovatie trajecten, een proeverij: Social Design Thinking.

Op 25 mei 2023 van 13.00 tot 17.00 uur kun je je onder laten dompelen in Design Thinking en kun je proeven aan onze unieke werkwijze waarop we deelnemers leren, coachen en begeleiden naar een rol als Begeleider van Sociale Innovatie trajecten. We hebben voor deze middag een inspirerende locatie gevonden namelijk het Koetshuis op landgoed Landlust in Heinkenszand. Deze prachtige locatie in een mooie omgeving is beschikbaar gesteld door Aurore Zeeuws Maatwerk & Advies! Wij kijken er nu al naar uit! Ben je nieuwsgierig en wil je meer weten, stuur dan een bericht naar info@improves2gether.nl of schrijf je alvast in om je van een plaats te verzekeren via het inschrijfformulier. Het aantal mensen die kunnen deelnemen is helaas beperkt! Inschrijven gaat op volgorde van binnenkomst!

Na deze proeverij kun je zelf bepalen of het naar meer smaakt en je aanmelden voor een volledig leertraject. Zie voor meer informatie onderstaande uitnodiging!

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *